Proiecte Parohiale

Proiecte Parohiale

Evenimente in desfasurare:

Pentru anul 2017 Parohia noastra isi propune construirea unui asezamant social ce va cuprinde : clopotnita, capela, sala de mese, cancelaria parohiala, biblioteca precum si un spatiu destinat intalnirii cu tinerii parohiei. Valoarea intregului proiect este estimat in jurul sumei de 200.000 Euro, de aceea facem apel la bunavointa tuturor celor ce doresc sa ne sprijine in activitatile noastre. Bunul Dumnezeu sa primeasca jertfa dumneavoastra, iar noi va vom pomeni in rugaciune cu frateasca dragoste!


Realizari 2016:

- In luna decembrie , am finalizat , cu ajutorul dumneavoastra si al Ocrotitorului parohiei noastre, Sfantul Ierarh Nicolae , pictura si restaurarea catapetesmei. 

- In luna octombrie am inceput refacerea exteriorului sfintei biserici si speram ca avand sprijinul enoriasilor dar si al oamenilor de buna credinta, sa finalizam cat mai repede aceasta lucrare.

- In luna august am reusit sa schimbam acoperisul, asteriala si tabla de pe turla bisericii.

- In luna septembrie a acestui an, lucrarile de infrumusetare a sfintei biserici au continuat cu instalarea a doua cruci noi.


Realizari 2015:

- Restaurarea picturii interioare- proiect in derulare - inlocuirea ferestrelor cu geam termopan din lemn stratificat     -restaurarea stranelor pentru credinciosi - refacerea instalatiilor : electrica, termica, de sonorizare - constructia gardului cimitirului - introducerea instalatiei de apa curenta in sfanta biserica si dependinte - constructia de noi fantani si refacerea celor vechi in cimitire

Realizari 2014:

- instalarea unui sistem de monitorizare video, si a unui sistem antiefractie pentru sf. Biserica si dependinte, - refacerea celor patru fantani din cimitire - introducerea luminii in cimitir, - s-au curatat - incarcat si carat 480 tone de gunoi din jurul cimitirelor


Realizari 2013:

 - Schimbarea usilor Imparatesti si Diaconesti ale Sfatului Altar - Impodobirea Sfântului Altar cu vesminte si Sfinte Vase noi.